Rövid történet

A Lantos Kft. több évtizedes múlttal rendelkező műanyag csomagolóanyagokat előállító vállalat. A különféle boros és egyéb italos üvegeken alkalmazott PVCPET-G és polilaminált kapszulák gyártásával 1998 óta foglalkozunk. Tíz éven belül Magyarország vezető kapszulagyártói lettünk, de viszonteladóinkon keresztül jelen vagyunk termékeinkkel Olaszországban, Franciaországban, Szlovákiában, Romániában és Szerbiában is. 2013 óta a német Bramlage-Rrauh cégcsoport kiváló minőségű csavarzáras alumínium kupakjainak kizárólagos magyarországi forgalmazói vagyunk, melyeket egyedi logó nyomdázással látunk el a vevői igényeknek megfelelően. 2020 óta a francia Lafitte cégcsoport prémium kategóriájú parafa dugóinak kizárólagos magyarországi forgalmazói vagyunk.

Magas minőségű termékek

Vevőink alapvető elvárása, hogy magas minőségű termékeket állítsunk elő, ezért a kezdetek óta folyamatosan fejlesztjük és modernizáljuk gépparkunkat. Gyártó cégként ennek köszönhető, hogy időről időre meg tudunk felelni az egyre magasabb minőségi követelményeknek.

Az általunk forgalmazott alumínium csavarzárak és parafadugó minőségére fent említett beszállítóink évszázados nyugat-európai elismertsége jelenti a megkérdőjelezhetetlen garanciát.

Testreszabott megoldások

A kapszulák a boros és egyéb italos palackok egyik legfontosabb díszítőelemei. Vevőink a legkülönfélébb alakú, méretű és küllemű kapszula igényekkel keresnek meg minket, melyeket minden esetben igyekszünk a legmagasabb szakmai hozzáértéssel kielégíteni.

Rugalmas teljesítés

Számtalan esetben fordul elő, hogy vevőinknek hirtelen kell kielégíteniük egy-egy megrendelést. Ilyen esetben a palackozáshoz szükséges kapszulára vagy csavarzárra is a lehető leggyorsabban szükség van. Cégünk személyes kapcsolatot ápol állandó ügyfeleivel, szükség esetén az extrém rövid határidős megrendeléseket is teljesíteni tudjuk.

ceg_bem1
ceg_bem2
ceg_bem3
ceg_bem4
ceg_bem5
ceg_bem6
ceg_bem7