Clicky

Rövid történet
A Lantos Kft. több évtizedes múlttal rendelkező műanyag csomagolóanyagokat előállító vállalat. A különféle boros és egyéb italos üvegeken alkalmazott díszítőkapszulák gyártásával 1998 óta foglalkozunk. Tíz éven belül Magyarország vezető PVC kapszulagyártói lettünk, de a régió országaiban is jelen vagyunk termékeinkkel. A 2013 óta kiválló minőségű német csavarzáras alumínium kupakok forgalmazásával is foglalkozunk.

Magas minőségű termékek
Vevőink alapvető elvárása, hogy magas minőségű kapszulákat állítsunk elő, ezért a kezdetek óta folyamatosan fejlesztjük és modernizáljuk gépparkunkat. Ennek köszönhető, hogy időről időre meg tudunk felelni az egyre magasabb minőségi követelményeknek.


Testreszabott megoldások
A kapszulák a boros és egyéb italos palackok egyik legfontosabb díszítőelemei. Nem véletlen tehát, hogy vevőink a legkülönfélébb alakú, méretű és küllemű kapszula igényekkel keresnek meg minket. Büszkék vagyunk rá, hogy a hozzánk beérkező megrendeléseket eddig szinte kivétel nélkül mind teljesíteni tudtuk.

Rugalmas teljesítés
Számtalan esetben fordul elő, hogy vevőinknek hirtelen kell kielégíteniük egy-egy megrendelést. Ilyen esetben a palackozáshoz szükséges kapszulára is a lehető leggyorsabban szükség van. Cégünk egyik fontos képessége, hogy szükség esetén a rövid határidős megrendeléseket is teljesíteni tudjuk.

Lantos Műanyagfeldolgozó Kft.
6230 Soltvadkert, Kiss Ernő u. 140.
info@lantoscapsule.hu
Tel.: +36 20 489 8097
 HUN / ENG